Зустріч з ровесником, що вже є поетом Закарпаття!

23.12.2013 17:37


 

Василь Малишка – юний закарпатський письменник. Саме з ним члени учнівського врядування ЗОШ І-ІІІ ст.№8, а також МАЛІЖу зустрілися 26 листопада 2013 року в Обласній дитячій бібліотеці. Свою найпершу збірку юний поет опублікував у 7 років під назвою «Що найголовніше у світі?» - і хоча б це вже вражає..
На запитання, де черпає натхнення і що надихає його на творчість, відповів : «У житті кожної людини трапляється багато цікавого, і так хочеться, щоб, крім тебе, твоїх родичів та друзів, про це ще хтось дізнався. Тому я записую всі свої враження - так з'являються твори, статті. Також надихають твори інших письменників та авторів, картини і навіть звичайні предмети. Наприклад, побачиш: висить лялька - і хочеш про неї написати якусь новелу чи мініатюру».
На зустрічі Василько зачитував уривки зі своїх творів та розповідав, що надихнуло його написати продекламований твір.
Після невеличкої презентації «Коротко про себе…», Василь спілкувався індивідуально з усіма бажаючими.
По закінченні зустрічі ми вийшли на подвір’я, наче окрилені. Ця людина справді вміє творити! Філософські роздуми у такому юному віці вражають.
Поспілкувавшись із Василем, з упевненістю можна сказати, що він - справжній талант. Незважаючи на свою славу, Малишка залишається скромною та доброю людиною, його амбіції є цілком природними і виправданими. Тож бажаємо йому не зупинятись на своєму творчому шляху і робити й далі те, що йому підказує серце. І вже серцем відчуваєм, що пройде не так багато часу, як твори Василя Малишка стануть програмовими для вивчення у школі.

Назад